2014-02-14 21:45:28• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Itt a megújulás ideje

Napi horoszkóp február 15-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Van valami szemérmesség a mostani kapcsolatában, avagy valami titkos útra tévedt a szerelme. Titkos üzenetet kaphat ma is, vagy csak megfeledkezett a bevásárló listáról? A meglepetést szánt szándékkal is a napjai részévé teheti.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ön a kölcsönös bizalmat és a felelősségvállalást hiányolja a kapcsolatából. Úgy érzi, hogy míg ön mindenét megosztja a másikkal, csak keveset kap vissza. Legalább a házimunkán kellene jobban osztozniuk.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ideje lenne komolyan elbeszélgetniük a kedvesével. Az életük egy kissé kaotikussá vált, szeretne benne rendet tenni. Azért muszáj beszélniük, mert bár a társa is vágyik a rendre, ő azért kicsit másképp. Jó az önnek?

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ön is érzi már, hogy itt az ideje a megújulásnak. A külsejét illetően is. Ne gondolja, hogy ez puszta hiúság lenne az ön részéről. A testi megújulás megmutatkozhat a fizikai állapotán éppúgy, mint a frizuráján vagy az öltözködésén.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A nap elején még hajlamos lehet a kétségbeesésre: úgy érzi, túlzó terveiért most meg kell fizetnie. Akár egy elhúzódó lakásfelújítás, vagy nagy reményekkel kecsegtető, de döcögős vállalkozás miatt. Ne adja fel! A megoldás közel már!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Komoly pénzügyi segítséget, anyagi támogatást remélhet most a kedvesétől. Ez néha riasztó is önnek: túlságosan kiszolgáltatottnak érzi magát. Törődjön bele, hogy vannak ilyen élethelyzetek is. Aztán fordulhat a kocka.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A változatlanság akárcsak az élet bármely területén, a szerelemben is lehetetlen. Ön is érzi már, hogy ami eddig jó volt, az mára fárasztó, idegesítő, idejétmúlt. Tovább kell lépniük, és ehhez közösen kell megtalálniuk az utat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Rosszul teszi, ha a szombat délelőttöket mindig hisztériás takarítási és idegrohamoknak szenteli. Próbálja ma másképp! Maradjanak ágyban, és nézzenek meg egy jó filmet! Együtt a család! Az fontosabb, mint a porcicák az ágy alatt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ne üljön fel kósza híreknek: csak annak higgyen, amit a saját szemével lát. És még akkor se vádaskodással induljon neki, még ha nem is tetszik önnek a látvány. Emelkedjen felül az érzésein, és kezelje higgadtan az ügyet. Többre megy!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Nehezére esik, hogy megossza az életét valakivel. Úgy érzi, hogy a szerelem nem intim melegség, hanem forró, égető tűz, amely akkor is éget, ha nem akarja. Ne féljen, ez nem marad örökké így. Még hiányozni is fog majd.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Valakivel megismerkedhet, akivel szeretne közelebbi kapcsolatba kerülni. Úgy érzi, az illető szokatlan módon megérintette. Ha ma találkozik vele, akkor pedig egészen meg is dobogtathatja a szívét. De a beteljesülésre várnia kell.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A jókedve ragadós: ön álmodozó, égben járó lelkületű. Ma sem felejtette otthon a felhőjáró cipellőjét. Egyesek rosszallják, de mások csatlakozni fognak önhöz. A végén, mint a mesebeli aranyszőrű báránynak, hatalmas lesz a sleppje.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: